SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Online reserveren

Boek nu uw verblijf bij Buitenplaats Weelzicht. Via onze servicepartner BHVK reserveert u een appartement vanaf een week of een mid-week. Op hun site checkt u gemakkelijk de beschikbaarheid van de appartementen. U kunt bij hen ook direct online reserveren.

Reserveer uw appartement

Verblijfsduur

U boekt een appartement op Buitenplaats Weelzicht vanaf een week of een mid-week. Uiteraard is het mogelijk om meerdere weken achtereen te blijven. Wij hanteren geen vaste aankomstdagen, dat bepalen we graag in overleg met u.

Tarieven

Een verblijf op Buitenplaats Weelzicht start vanaf € 325,– voor een mid-week en vanaf € 350,– voor een week. Deze prijzen zijn inclusief btw. Overige kosten, zoals bedlinnen, een extra bedje en een eindschoonmaak zijn niet inbegrepen. Buitenplaats Weelzicht is ook een ontmoetingsplaats. Bent u samen in het appartement? Nodig gerust uw vrienden eens uit voor een etentje of laat uw kinderen voor een paar dagen overkomen met hun partner.

Gezellig samenzijn Buitenplaats Weelzicht

Betaling

De betaling verloopt net als de reservering via onze servicepartner BHVK. Deze organisatie regelt ook het bedlinnen, de handdoeken, uw aanvullende wensen en de eindschoonmaak.

Aankomsttijd

De reis is net zo belangrijk als de bestemming. U kunt vanaf 15.00 uur terecht in uw appartement. Dat geeft u onderweg de rust en ruimte om te genieten van het Zeeuwse landschap. Maak spontaan een tussenstop voor een uitgebreide lunch of een wandeling. Op de dag van vertrek checkt u voor 10.00 uur uit.

Raap oesters bij het strand

Faciliteiten

Comfortabel ingericht appartement met eigen entree
Zonnige privé-tuin
Twee badkamers
Luxe keuken compleet met apparatuur
Vergadermogelijkheden
Monumentaal uitzicht tot in de kap van de schuur
Extra: beschutte tuin voor de gasten
TV en gratis WiFi

Reserveren

Kom tot rust in het bosrijke buurtschap Schuddebeurs. Gun uzelf een exclusief verblijf op Buitenplaats Weelzicht. Geniet van de stilte van de ochtend. Uitwaaien in Zeeuwse polderlandschap of op de brede stranden.

Reserveer nu uw appartement
to-topto-top